Catina, o sursa superioara de antioxidanti!
Pasiune pentru agricultura si dragoste pentru natura!

Catina, o sursa superioara de antioxidanti!

Catina, o sursa superioara de antioxidanti!

Catina, o sursa superioara de antioxidanti!

Catina este un super fruct, cu un profil nutritional impresionant. Vindeca, fortifica si este una dintre cele mai la indemana arme impotriva imbatranirii premature, prin aportul intens de antioxidanti pe care il aduce. Este un fruct care contine aproape tot ceea ce organismul are nevoie. Cu mult timp inainte ca stiinta sa poata descifra compozitia nutritionala extrem de complexa a catinii, oamenii au stiut ca aceasta planta este cu adevarat speciala.

Cu 14 vitamine esentiale, Omega 3, 6, 9, Omega 7 (foarte greu de gasit in natura), antioxidanti, sute de alte elemente nutritive si proprietati anti-inflamatorii, catina este suplimentul ideal. E ca si cum am combina uleiul de peste cu un complex de multivitamine si minerale, toate intr-un singur fruct.

De ce sunt antioxidantii importanti? Pentru ca aceste substante nutritive joaca un rol vital in asigurarea procesarii corespunzatoare a oxigenului de catre corpul uman. Toate organsmele vii functioneaza utilizand oxigenul drept combustibil. La fel ca majoritatea combustibililor, oxigenul poate fi instabil. La nivel celular, procesul de oxidare poate produce deseuri numite radicali liberi. Corpul uman are nevoie de un aport adecvat de vitamine și flavonoide, care ne ajuta sa controlam acesti radicali liberi.
catina-sursa-superioara-de-antioxidantiRadicalii liberi reprezinta o parte importanta a procesului de imbatranire, asa ca suprimarea lor ne ajuta sa evitam semnele premature ale imbatranirii. Corpul nostru are nevoie de antioxidanti, iar catina este o sursa superioara de unde ne putem procura aceste elemente esentiale.

Catina contine cantitati foarte mari de vitamina C și E, precum și flavanina. Vitaminele C si E sunt apreciate pentru ca stimuleaza imunitatea, incetinesc sau previn degenerescenta maculara, si imbunatatesc sanatatea cardiovasculara. Flavonoidele ajuta, la randul lor, in lupta impotriva radicalilor liberi. Per total, acesti antioxidanti s-au dovedit extrem de utili si in prevenirea mai multor forme de cancer.

Niciun alt fruct nu are o astfel de compozitie si foarte putine alimente provenite 100% din natura contin cantitati atat de generoase de vitaminele C si E, impreuna cu flavonoide si alti acizi grasi esentiali. Consumul de antioxidanti in cantitati regulate este esentiala pentru a ajuta organismului in lupta sa zilnica impotriva radicalilor liberi care ne distrug sanatatea. Catina este o sursa foarte valoroasa de antioxidanti si un supliment nutritiv recomandat pentru a ne pastra o stare de sanatate generala foarte buna.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!